Leverandører og varemerker

Dermanor er først ute i det profesjonelle hudpleiemarkedet med å tilby varekatalog, nyheter, kurs, kampanjer & bestilling via din egen mobiltelefon eller nettbrett. Mer om løsningen og hva den kan gjøre for deg kan du lese om her på nettsiden og har du andre spørsmål bare send oss en melding :)

Integrasjoner

Marketwell's grunntanke er at alle våre løsninger, systemer og samarbeidspartnere skal være sømløst integrert og snakke sammen. Dette for å skape best mulige verktøy for effektiv og lønnsom drift. I den forbindelse har vi laget det som kalles et 'åpent API' og kan derfor integrere med de omliggende partene på best mulig måte. 

Vi tror at ved at vi sammen tilbyr kundene moderne løsninger for en enkel digitial så oppnår alle parter at samarbeid er lønnsomt!

For mer om hvilke bedrifter og løsninger vi er integrert med ta en titt på våre samarbeidspartnere nedenfor, da dette er i stadig utvikling. Er du selv tilknyttet et selskap som ønsker å samarbeide med oss, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.