5 Raske spørsmål med Henriette

5. September, 2018

Henriette er 29 år og har tidligere jobbet som frisør. Hun har vært daglig leder, opplærings-ansvarlig og fargespesialist hos to store frisørkjeder i Norge. I dag jobber Henriette i Marketwell som kundebehandler.

Vi har stilt Henriette 5 spørsmål om hvorfor hun er engasjert i Marketwell.

1. Hva er Marketwell for deg?
Marketwell er en App man kan bruke for å følge med på nyheter, kurs og kampanjer. Det er en egen analyse del der du kan følge med på din timebok og hvordan du ligger an i forhold til budsjett. Du kan også bestille produkter gjennom Appen, noe som sparer tid.

2. Hva fikk deg til å engasjere deg for Marketwell?
Marketwell er noe jeg selv skulle ønske jeg hadde da jeg jobbet i salong.
Det hadde gjort hverdagen enklere og mye mer effektiv.

3. Hva gjør Marketwell aktuell for bransjen?
Kort forklart er det som å ha butikken i lomma, og du har oversikt hvor enn du er. Du kan sjekke nyheter eller melde deg på kurs i pausen eller mellom kunder. 

4. Hvorfor skal en salong velge Marketwell etter din mening?
Fordi du sparer tid og får full oversikt. Du kan også mellom kunder starte på en produktbestilling og gjøre den klar neste gang du har tid. Du trenger ikke sette av tid til å gjøre en bestilling.

5. Hvem passer Marketwell som en App for?
Den passer for alle som jobber i salong, enten du er frisør eller hudpleier. Et veldig bra verktøy for å holde deg oppdatert, følge med på timelisten, eget budsjett og bestille varer. Det passer også for personen som står for det økonomiske i en salong da man kan få et overblikk.