Integrasjonspartner BITS - ny partner

28. October, 2019Ny partner- Integrasjonspartner BITS!

Vi har nå gleden av å lansere samarbeidet med Integrasjonspartner BITS. Med det så åpner det seg en god mulighet for våre kunder å få enkelt satt opp en integrasjon mellom Marketwell plattformen og deres ERP system for å unngå unødige manuelle transaksjoner. Vi støtter bl.a. Visma, Microsoft, SAP med fler.

Ved å velge Marketwell som en del av deres digitale satsning, og videre integrere dette med deres ERP system, så kan dere på en enkel måte spare tid på unødige arbeidsprossesser, spare kostnader og sist men ikke minst, legge et sterkt grunnlag for økt vekst og verdiskapning. 

IntegrasjonsPartner BITS AS har i over 20 år jobbet med optimalisering av handels- og logistikkprosesser. Gjennom smarte integrasjoner får de systemer til å kommunisere sømløst. Her med fokus på digital varekatalog, bestilling, ordrebekreftelse m.m.

Marketwell jobber også med IntegrasjonsPartners medarbeidere som har tung erfaring med automatisering og digitalisering av prosesser, business to business som nå tilgjengeliggjøres for våre kunder. Mer om våre felles løsninger finner du her

Velkommen IP BITS - vi ser frem et godt samarbeid!