Marketwell deler

Her deler vi kunnskap produktnytt og historier om det vi jobber med og brenner for. Vi håper du blir interessert, nysgjerrig, overrasket, opplyst og inspirert sammen med oss.

Effektivisering i krisetider: Kan selvbetjening og chatbots være en del av løsningen?

4. May, 2020Marketwell - Din digitale assistent | Skreddersydd app for deg som jobber innen velvære

Ja, mener vi. I den forbindelse åpner vi noen grunnleggende funksjonaliteter i Marketwell plattformen opp for flere - helt gratis!

Helseministeren etterlyser en bred dugnad i det norske samfunnet i forbindelse med koronaviruset. Alle som kan må hjelpe til, og vi i Marketwell ønsker å bidra med noe.

Spredningen av viruset har gjort at flere jobber, følger opp barn og eldre - i stor grad hjemmefra. Nå også i kombinasjon med tidlig fase drift etter en lengre periode med stengte salonger. Det legger press på alle involverte. Om vi kan bidra til å lette noe med å åpne app mer opp så gjør vi gjerne det. 

Marketwell vil derfor tilby kostnadsfri bruk av våre verktøy for deling av informasjon, nyheter, digitale kurs, kampanjer etc på nett og i Marketwell appen til alle frisører, hudpleiere, massasje- og fotterapeuter og både ansatte og daglig ledere som kan ha bruk for det. Vi oppfordrer merkevaredistributører og eiere som ønsker å utvidet digital støtte til sine kunder som vil samarbeide om å gjøre hverdagen noe enklere for bransjen om å kontakte oss for å få tilgang til disse plattformene for informasjonsdeling på nett.

Dere treffer oss på 90 73 31 37 eller hallo@marketwell.no