SALT Art - Music // Women's edition

2. November, 2018

Ikke synger og danser vi, men bygger bedrift det gjør vi :-) Det var derfor veldig hyggelig å bli invitert til SALT Art - Music på Festningsallmenningen i Oslo i går. De arrangerer en rekke ulike arrangementer innen kultur, musikk og innovasjon. Denne gangen med fokus på erfaringsdeling og historiefortelling.

Sammen med Åse Lindersen fra Making Waves og 'Åse Tegner' fikk vi oppleve en litt anderledes og inspirerende setting for å fortelle om hvorfor vi gjør det vi gjør, og hvordan. Vi opplever så mange gode effekter ved det å samarbeide, dele erfaringer etc som vi igjen tar med tilbake til våre kunder og partnere. 

SALT er et nomadisk kunstprosjekt som nå ligger på Oslos strandlinje, med utsikt over byens berømte operahus. I et område på 5000 kvadratmeter består SALT av flere spektakulære trekonstruksjoner designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).
Árdna, fiskestativet Den arktiske pyramiden, Langhuset og det koselige båthuset Naustet gjør SALT til et unikt sted for kulturelle arrangementer, refleksjon og uteliv.

Takk for oss!