Tjenester & Pakker

Våre salongløsninger leveres som 'byggeklosser' hver for seg eller i kombinasjon med hverandre. Vi sørger for at systemene snakker sammen, så du får mest mulig ut av valgte produkter, og med det løsninger som styrker deg, dine ansatte, og dermed din bedrift. 

Butikkdata

  • PCKasse software inkl backup/support - fra kr 790 pr mnd
  • Utstyr*/terminal/hardware - fra kr 790 pr mnd (*etter behov)
  • Komplett kasse - fra kr 1580 pr mnd

 

 

 

Marketwell leverer et lite og enkelt forretnings-system på App, skreddersydd for den profesjonelle frisør - og velvære-bransjen. Her kan du bl.a. lese om nyheter, kurs og kampanjer, digital produktkatalog med mulighet for rask bestilling, rett fra din egen telefon direkte til Tendenz Hårpleie. Vi har også integrert MW App'en mot utvalgte butikkdatasystemer, som du velger komplett løsning, får du oversendt nøkkeltall, status på salg og booking med personlig tilbakemelding. MW App'en egner seg godt for både ledere og ansatte. 

-

PCK AS leverer et enkelt, raskt og rimelig kassesystem som de kaller PCKasse. PCK har i dag over 6000 instalasjoner og er i stadig vekst. De jobber mye med nettbaserte satsningsområder. Det betyr tettere integrasjoner mellom kasse, og nettbutikk, men også en helt ny booking løsning som er laget spesielt for frisør- og hudpleiebransjen. De leverer kassen med en integrasjon mot Marketwell sin App. PCK mener de da vil ha en totalløsning for denne bransjen som ikke bare er enkel og rask, men også meget prisgunstig totalt sett. '

-