Som partner brenner vi for en bra relasjon og tillit i alle ledd. Du kan forvente deg ett samarbeid med ledende, profesjonelle varemerker som vi med omsorg har håndplukket; bareMinerals, Elizabeth Arden PRO, ELEMISMatisRevalèskinKårby Organics, Holiday og Lipsmart, Med våre 30 år i bransjen har vi bred erfaring og arbeider progressivt for å skape nye verktøy for kunnskap og økt salg. Vi vil sammen med våre partnere på hudpleiesalonger, SPA og parfymerier stå for økt kunnskap, kvalitet og service i vår bransje.

Dermanor har over 30 års bransjeerfaring og har i dag ca. 30 ansatte. Dermanor er et privat eiet selskap med solid økonomi og omsetningen i overkant av 100 millioner kroner.

Dermanor Norge er en del av Dermanordic, som er et ledende konsern innen det Nordiske hudpleie og SPA markedet, og hovedkontoret ligger på Billingstad utenfor Oslo. Konsernet ble etablert I 1987 og er i dag markedsleder og det ledende selskapet innen profesjonell hudpleie og make up. Vi distribuerer våre merkevarer til Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Konsernet omsetter for ca. 340 millioner kroner og har ca. 125 ansatte. Vi har kontorer i Oslo og Stockholm (for Sverige, Danmark og Finland).

Tendenz Hårpleie AS er en solid totalleverandør av eksklusive merker og profesjonelle hårpleieprodukter. Vi leverer utelukkende til frisørbransjen. De unike produktene vi tilbyr, er et resultat av nøye utvalgte ingredienser og avanserte fremstillingsmetoder. Fordi din salong skal innfri ulike kunders individuelle ønsker, tilbyr vi et variert og spennende utvalg som dekker alle behov til en riktig pris. I kombinasjon med kompetent veiledning, inspirerende kurs og profesjonelt markedsføringsmateriell, kan du være trygg på at våre kvalitetsprodukter er det optimale valget for deg og dine kunder.

Siden starten i 1988 har Tendenz Hårpleie AS hele tiden utviklet seg, og etter hvert vokst til å bli noe langt mer enn bare en produktleverandør. Vi er like mye en støttespiller og partner for deg og din virksomhet. Vi hjelper deg med å utvikle salongen til en velsmurt og effektiv arbeidsplass gjennom blant annet spennende konsepter, salgsfremmende aktiviteter og et attraktivt fordelsprogram. I august 2009 startet Tendenz Hårpleie et eget firma, Tendenz Interiør Design as, som tilbyr møbler til frisørsalongene. Tendenz Interiør Design er et selskap basert på kunnskap, erfaring og gode agenturer. Ved å kombinere gode produkter, lang erfaring med Tendenz Hårpleies sterke organisasjon og markedskunnskap har vi skapt et solid selskap. Med leverandører som Pietranera og Karisma med italiensk design og produksjon, samt REM fra England, har vi noen av de beste produktene på markedet. Tendenz Interiør Design sitt hovedmål er å skape enda bedre frisørsalonger. Bedre for frisørene og bedre for kundene!