Top

Marketwell

  /  Nyheter   /  Inspirasjon   /  Digitale samtykkeskjemaer
GDPR

Digitale samtykkeskjemaer

Marketwell har tatt en prat med William hos Aestmed som leverer digitale samtykkeskjemaer. Aestmed oppdaget tidlig at mange klinikker fremdeles opererer med papirskjemaer for informasjon og samtykke.

Permer, arkivskap, og mapper er ikke veien å gå for en enklere hverdag. Dette har de løst på en god måte gjennom signering via telefon, og lagring i skyen. Aestmed har siden oppstarten hjulpet flere hundre klinikker til å ta et steg mot å være mer digital. Dette er i tråd med Marketwell's egne visjoner så dette ønsker vi å samarbeide om.

Da vi startet Aestmed i 2016 ønsket vi å lage et produkt som vil være til hjelp for sykepleiere, hudterapeuter, og leger som jobber innenfor estetisk medisin og velvære. Vi har hele tiden hatt fokus på at Aestmed skal være brukervennlig både for klinikken og klinikkens pasienter – William Høvik.

Produkter fra Aestmed du finner hos Marketwell er;

1) Digitale samtykkeskjemaer for estetiske behandlere. Med brukervennlighet og sikkerhet i fokus har Aestmed laget et produkt som kan forenkle hverdagen til klinikker og behandlere. Ved enkel innlogging kan du ha kontroll og oversikt over dine kunders samtykkeskjemaer. I 2017 kom det en ny standard for estetiske behandlere med blant annet en rekke krav knyttet til samtykker ved estetiske behandlinger. Ved bruk av produktet til Aestmed vil du imøtekomme kravene i den nye standarden.

2) Digital konsultasjon som muligjør at sykepleier kan injisere Botuliniumtoxin som legens medhjelper. Ansvarlig lege kan ved bruk av systemet enkelt vurdere pasienten i forkant av behandling. Dette gir deg faglig støtte ovenfor dine kunder.

Video som enkelt forklarer Aestmed finner du her
Testemonial fra kunder ser du her

For mer informasjon eller bestilling – Besøk Marketwell appen her

Time to Simplify