Top

Marketwell

  /  Nyheter   /  Inspirasjon   /  Hygenic Half Mask – Nå med FFP2 sertifisering
Nyhet

Hygenic Half Mask

Ny FFP2 Sertifisering

Vi i Marketwell har snakket med Tuva, Teknisk Leder i ZincIn, for å høre om siste FFP2 sertifiseringen og hva det betyr for oss som behøver beskyttelse mot virus.

ZincIn er en av de samarbeidende leverandørene i Marketwell, og de leverer helt unike tøy munnbind. ZincIn er lidenskapelig opptatt av å gjøre verden til et bedre sted ved å utvikle produkter med selv-rensende egenskaper som beskytter mennesker mot usynlige trusler. Bak hvert eneste produkt ligger en revolusjonerende, patentert teknologi som gjør materialer motstandsdyktige mot skadelige bakterier og virus. ZincIn sin forretningsidé er å tilby et stort utvalg av slike produkter med denne integrerte teknologien uten å være et fordyrende ledd i produksjon.

Tuva brenner for å hjelpe mennesker som sliter med ulike typer hudproblematikk og hudirritasjoner, og ønsker at alle skal føle seg vel både mentalt og fysisk i sin hud. Dette var et tema for henne fra tidlig alder, da hun hadde nære bekjente med hudutfordringer, og så hvor mye dette påvirket deres trivsel i egen kropp. Denne lidenskapen tar hun med seg i sin arbeidshverdag for å utvikle de beste produktene for hudpleie. Da koronapandemien kom til Norge skapte dette raskt resultater i ZincIn sin produktportefølje, og et munnbind spesielt tilpasset de som fikk hudirritasjoner av de vanlige munnbindene i markedet ble utviklet. Resultatet ble Hygienic Half Mask, et gjenbrukbart ikke-medisinsk tøymunnbind som inneholder en unik ikke-giftig selv-rensende teknologi som til nå er patentert i 43 land.

Tuva forteller at hennes favorittprodukter for øyeblikket er noen spennende hudpleiekremer som de utvikler fra det samme patentet, mer om det litt senere.

Er du interessert i Hygenic Halfmask til din salong? Enten som en del av uniformen eller for videresalg? Ta kontakt via chat nedenfor.

Informasjonsvideo om maskene på YouTube kanal finner du her

 

For mer informasjon eller bestilling – Besøk Marketwell appen her

Time to Simplify