Top

Marketwell

  /  Nyheter   /  Inspirasjon   /  Nyhet! Showpony
Showpony
Nyhet

Showpony

Australian luxury hair extensions

Stephanie Mason, som står bak Showpony, har bakgrunn fra motebransjen hvor hun jobbet som modell. Hun så seg lei av dårlige hårdeler som slet på håret hennes og bestemte seg for å starte sin egen virksomhet med premium extensions.

Extensions er så mye mer enn å få lengre hår. Kortere hår kan få mer volum, hårdelene kan fylle ut områder som er tynnere og gi stabilitet og fylde til håret ditt, du kan ha extensions til håroppsetning for å lage de vakreste frisyrer, og ikke minst variere fargen din.

Showpony har laget et kompatibelt fargekodesystem med frisørbransjens egne fargekoder så det skal være sømløst å velge riktig farge til din kunde. Hårdelene er etisk produsert med 80/20% indisk/europeisk hår. De kommer også i miljøvennlige papiresker.

Nøkkelord; Premium Quality. Australian Born. Eco Friendly. Ethical & Fairtrade. More than just beautiful Hair.
Tilgjengelig for bestilling nå. Håret er av en helt fantastisk kvalitet. Opplæringen som følger med Showpony er unik innen extensions.

Er du interessert i Showpony til din salong? Ønsker du å lykkes med extensions? Ta kontakt via chat nedenfor.

ICON Hairspa har laget to fine oppstarts pakker på SHOWPONY til dere så du enkelt skal finne et opplegg som passer deg og din salong. Det tilbys nettbasert undervisning, online ressursser, samt praktisk og hands on trening i grupper.

Showpony Hair Extentions YouTube kanal finner du her

 

For mer informasjon eller bestilling – Besøk Marketwell appen her

Time to Simplify